Monday, January 15, 2007

Som om det inte vore nog nu..

Måste jag till tandläkaren nu i veckan. Gammal grej som bitits sönder. Emotser det med samma vilda entusism som jag gör allt annat som är fysiskt och ekonomiskt smärtsamt utan att skänka någon endorfinkick. Tackar min lyckliga stjärna att jag inte har större problem.

Sist* jag besökte Herr Tandis öste han in mottagningens samtliga lösa föremål i min mun. Sedan såg han tankfullt på mig och frågade hurvida det var sant att kvinnor kunde gråta av ren glädje också?

På vilket jag svarade:

"- Hhrmff" (vilket ska tolkas som:se på mig när jag går härifrån så ska du få se på glädjetårar)

Nu går det dessutom illasinnade rykten om att han plötsligt gått och blivit misstänkt darrhänt. Redan där började de mentala dagmardrömmarna om att han darrar och slinter med borren och borrar sönder alla fina friska tänder. Känns stabilt . Fint.

Kanske borde jag byta tandläkare? Fast nä. Han är lite smågalen på ett intressant sätt. Man slipper iaf höra vitsar av typen " -Hur hälsar en golfälskande tandläkare?" "- Hole in one?" Öh,hö hö.

Dessutom kan man om det krisar få lägga upp betalningen på ett schysst sätt. Under det att han poängterar sina nära klientella band till råbarkade mc-boys i indrivningsbranschen.



* Ja jag erkänner, jag passade på att bleka tänder som var ganska okej redan innan. Lite fåfängt sätt att spendera julbonus för två år sedan.

10 comments:

A. said...

Men va fan Ninde. Reglerna.

Man skriver inte om tandläkare utan att via mail varna sina läsare som har stora fobier om det. Nu mår jag dåligt. På riktigt.

Ninde said...

Ha, ha ha. Skyll på reglerna du ;) Eller var det där en förtäckt mejl invit? :D

A. said...

Absolut, fint inlindad va? ;-)

Nej, det var faktiskt inte det egentligen. Mer som ett uttryck av min stora avsky mot tandläkeriskrået. Mår Psykiskt och fysiskt illa.

Av att bara läsa om felborrningar, redskap i munnen och se någons händer med metallskrapor framför mig får mig att må illa...

jag är en mes jag vet...

Ninde said...

;) Jupp.

Nejdå krävs mer än högst naturlig tandläkarskräck för att få kalla sig mes :)

A. said...

Smicker Ninde :-)

Anonymous said...

Jag älskar skräckfilmer. Men jävlar vad jag alltid totalvägrat att se den där äckelskräckisen, tvi vale o hin håle.
(nej..jag har inte gått på tre år. Jag är både skraj och dumsnål)

Lill-Krizan said...

Får killar också bleka sina tänder?

Ninde said...

Filosofia: Samma här, vägrar se just den. Däremot tror jag att min tandläkare sett den..*ryys*

lill-krizan: Nä blekningsprocessen avstannar av för mycket testosteron, ha ha. Nä såklart ni får bleka tänderna ni med. Om ni vill. :)

Lill-Krizan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lill-Krizan said...

Tur för mig. Det är redan gjort...