Tuesday, March 20, 2007

Lördag- Saint Patricks Day!

En uppladdning med omsorgsfull sminkning samtidigt som jag såg på MTV:Hollywoods Top20 Skinniest actresses. Sedan på med svart linne, svarta byxor svart topp (pubklädsel). Det gröna inslaget dagen till ära fick utgöras av en grön ring. Sedan:

1)Festade jag hela natten med det skönt galna folket från Den Gröna Ön? Sjungandes Dublinska sånger med en Guiness i den ena handen och en snygg Irländare i den andra?

2) Gick jag på dejt med en svensk kille? För att "ta en öl bara?"

Nummer 2 naturligtvis. Såhär med facit i hand kan vi konstatera feltänk redan där.

Dock var ursprungsplanen var att vi också skulle haka på den irländska festyran. Han tyckte dock att Dubliners och Galloways hade för lång kö, vilket jag delvis håller med om (därför jag hade röstat för utgång tidigare.) Så vi åker vidare till Southside, vars modesta kö inte heller faller honom i smaken. Med fagra löften om traditionsenlig Guiness lyckas han lura mig vidare. När vi slutligen hamnar på en liten menlös oirländsk bar är Guinessen slut. Jag i sällskap av en medioker Stout och en kille vars snygga yttre på intet sätt kan väga upp hans inre brister. Allt sminkjobb för intet. Kort sammanfattning:

* " St. Patrick's Day, det är väl för irländarna vad julafton är för oss?" (och detta från en kille som påstod sig vara praktiskt taget bästis med halva Irland.)

*Låååång företags föreläsning. Vars poäng är hur förträfflig han själv är rep. hur värdelösa alla andra är. Verkligen alla.

*Jo han var snygg. Tills han öppnade munnen. Och avslöjade sitt verkliga uppblåsta jag. Servitrisen gav mig ett medlidsamt leende. Till och med 22(?) åringen i för liten t-shirt och för stora tatueringar som kollade in mig från bordet bredvid såg mer lockande ut. Resten ska jag inte ens gå in på. Men tanken att bara dra och smita in på Southside föresvävade mig mer än en gång. Ångrar nästan att jag var för mesig och inte gjorde det. Samtidigt blev jag bara så deprimerad. Tanken slog mig; so this is what we've stuck with¤. Du kunde haft hur kul som helst med kompisar på någon bar just nu. Du valde en öl med ett snyggt fejs. Du fick en öl med ett snyggt fejs. Och skittråkigt.Lyckades missa St: Patrick's firandet för andra året i rad. Snyggt jobbat.

Insikten om att han är den sortens kille som bara pratar med tjejer han hoppas få liggläge på. Bottenskrapet i singellådan. Som inte är nyfiken för fem öre på någon annan än sig själv egentligen. Han tyckte vi skulle ses igen.( Skulle inte tro det va?)

¤ Tyckte jag hade gjort mig förtjänt av några minuters gammal hederlig självömkan där.

9 comments:

Rollx said...

Hej Ninde.

Jasså du var också ute på St Patricks Day. Det var jag också. Finns ett välkänt ställe som heter Dubliners här i Gbg. Där huserade jag och några goda vänner runt.

Kvällen var väl inget utöver det vanliga "been there done that". En lite lustig sak hände, en nytillkommen kompis ville att jag skulle träffa hans syster. Han marknadsförde henne "hårt" iallafall. :)

Har du gjort detta test ?.
Whats your pornstar name ?

Jag fick namnet "Bo Muffdiver". Ganska nöjd. :)

A. said...

Hehe... Inte vara bitter nu. Du slapp ju vara bakis ;-)

// Fabian Assgrabber

Ninde said...

Hej Rollx :)

Aha så du hade en riktig Dubliners kväll :)

Nu blir jag nyfiken. Hur marknadsför man sin syster? ;)

Träffade du henne? :)

a: Inte bitter. Mer smådeprimerad ju ;) Och sällan bakis :)


Gjorde testet nu//"Venus Belle" at your service..ha ha

Rollx said...

Ja det bler en Dubliners kväll, hade ont i skallen på söndagen. Det blev en pssssssssssss (treo) direkt när jag vaknade (djefla whiskey).

Hur man marknadsför sin syster ?. Han berättade lite om henne. Tydligen var jag bäst av alla i killgänget. Lät som att jag var hans blivande svåger. Lite ovanligt att en brorsa gör så, vanligvis är det tjejkompisar som försöker tussa ihop mig med någon.

Det är ju bra, att man får lite hjälp. Jag är en dålig "raggare". :)

Nej jag har inte träffat henne. Jag utegår från att hon kanske kan bli en bra kompis ?. Så tänker jag iallafall. Dålig raggare somsagt. :)

Anonymous said...

Spännande med dejt..ööhh..har också haft den oturen..Vad var det för roligt jobb som han skrävlade om då?

Ninde said...

rollx: Whiskey är ett otyg. Vägrar numera dricka det. Men tycker det är coolt när andra gör det. Speciellt de som kan en massa och har udda favvis sorter. ;)

Blivande svåger,inte illa ha ha..
Tror man ska utgå från att "vi kanske blir bra kompisar". Blir rätt krystat annars..

Filosofia: Elektroniska komponenter någonting. I'm soo not impressed ;)

Rollx said...

Upp med hakan Ninde gumman. Bättre lycka nästa gång, vad det gäller dating.

Kram pårejj. :)

Ninde said...

rollx: Tack :)

Mr K said...

Och vad lärde du dig av allt detta?